Echipa Electroplast

Societatea se afla in Transilvania, in orasul Bistrita din judetul Bistrita-Nasaud.
Oferta noastra cuprinde cabluri electrice din cupru si aluminiu, cabluri rigide si flexibile, cabluri nearmate, cabluri armate, cabluri ecranate, cabluri ecranat-armate.

Despre noi

ELECTROPLAST SA este o societate pe actiuni cu capital privat, infiintata in anul 1993. Din anul 2001 societatea a devenit o societate mixta romano-italiana, prin asocierea cu firma ITALIAN CABLE COMPANY S.p.A.
ELECTROPLAST SA este unul dintre principalii producatori de cabluri si conductori electrici din Romania.

Cablurile sunt izolate in PVC, polietilena, sau cauciuc siliconic, sunt realizate conform standardelor nationale si internationale, folosind tehnologii moderne de fabricatie. Cu peste 118 angajati, ELECTROPLAST actioneaza cu promptitudine la executarea si livrarea produselor solicitate, satisfacerea cerintelor exprimate de catre client fiind una dintre principalele noastre obiective.

Compania aplica un Sistem de Management al Calitatii, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2015, certificat de catre SRAC CERT si IQ Net.
De asemenea sunt respectate reglementarile in domeniul protectiei mediului, a sanatatii si securitatii ocupationale in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 14001:2015 si SR OHSAS 18001:2008, sisteme de management certificate de catre CERTIND Bucuresti.

Certificari

In conformitate cu standardele europene, activitatea societatii se desfasoara in Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-Sanatate si Securitate Ocupationala” , conform cerintelor standardelor SR EN ISO 9001:2015– organism certificator SRAC Romania, SR EN ISO 14001:2015 si SR OHSAS 18001:2007 – organism certificator CERTIND.

Produsele fabricate de  ELECTROPLAST SA Bistrita sunt omologate si certificate de catre organisme recunoscute, precumIMQ S.p.A Italia, OICPE Bucuresti, AFER Bucuresti, INSEMEX Petrosani, ENEL, CERTIND, de la care s-au obtinut Autorizatii de comercializare, Certificate de conformitate si omologare tehnica sau licente de utilizare a marcii IMQ, dupa caz.

Certificatele de conformitate si omologare tehnica, licenţele emise de catre aceste organisme reprezintă o confirmare a performanţei privind calitatea produselor realizate şi o garanţie a fiabilităţii pentru clienţii noştri. Suntem agreati ca furnizori la SC ELECTRICA SA, SC TRANSELECTRICA SA, detinem “Autorizatie de Furnizor Feroviar” – AFER.

Laborator

La incheierea ciclului de productie, produsele rezultate sunt verificate in cadrul laboratorului propriu de incercari acreditat, incepand cu anul 1997, conform cerintelor SR EN ISO/ CEI 17025, de catre organismul national de acreditare RENAR Bucuresti, membru semnatar al acordurilor de recunoastere EA – MLA, ILAC – MRA și IAF – MLA.

In Laboratorul de incercari al SC ELECTROPLAST SA Bistrita, se efectueaza incercari in domeniile fizic, mecanic si electric, atat pentru produsele proprii cat si pentru terti;

Laboratorul de incercari al SC ELECTROPLAST SA este autorizat de catre AUTORITATEA FEROVIARA ROMANA – AFER (seria AL Nr.271-R3) pentru efectuarea incercarilor si verificarilor, specifice produselor feroviare.

Inchide Meniul
error: Continut protejat