30 de ani de

Experiențe de succes

Localizată în Transilvania, în orașul Bistriţa, compania Electroplast a fost înfiinţată în anul 1993, cu scopul de a se crea o capacitate de producție a cablurilor și conductorilor electrici.

Portofoliul de produse cuprinde: cabluri electrice din cupru și aluminiu, rigide și flexibile, nearmate, armate, ecranate, ecranat-armate. Cablurile sunt izolate în PVC, PE reticulată si PE termoplastica, sunt realizate conform standardelor naționale și internaționale, folosind tehnologii moderne de fabricație.

Incă de la început s-a pus accent pe calitatea şi siguranţa produselor noastre, convingere confirmată de crearea şi menţinerea unui laborator acreditat RENAR, precum și de implementarea unui sistem performant de asigurarea calității (certificate ISO 9001:2015 acordat de TUV Germania , ISO 14001:2015, ISO 45001:2018).

Ritmul accelerat de evoluţie şi tehnologizare ne-a permis să ne adaptăm cerințelor venite din partea clienților noștri și să producem soluţii optime potrivite business-ului lor.


Produsele Electroplast sunt promovate, susţinute şi recomandate de către parteneri, precum: Alstom Transport, THALES, Siemens Mobility, IMSAT, TIAB, Energobit, Telekom, VLG, Consolight, ELBI, Arabesque, NK Smart si mulți alții. Recomandările venite din partea lor ne oferă cea mai mare sastisfacţie şi motivaţie pentru urmărirea in continuare a misiunii Electroplast. Răspundem întotdeauna provocărilor lansate de parteneri implicându-ne în proiecte complexe de construcții precum:

  • Arena Națională - București
  • Pasajul Basarab - București
  • Aeroportul Internațional Cluj-Napoca
  • Dezvoltarea rețelei de metrou Budapesta-Ungaria
  • Renovarea Gării din Belgrad - Serbia
  • Construirea de parcuri eoliene în Marea Britanie

Viziunea noastră de a fi mereu angrenați într-un proces de dezvoltare și adaptare la noile tendințe tehnologice și de mediu este întărită de parteneriatul încheiat cu ROCA Investments. Împreună, ne-am stabilit obiective pentru creșterea operațională, modernizarea liniilor de fabricație prin investiții și tehnologie, digitalizarea sistemelor, optimizarea portofoliului de clienți și produse.


Viziune | Misiune | Valori

Viziunea

Viziunea noastră este să generăm soluții pentru siguranța, confortul familiei și generației viitoare.

Misiunea

Misiunea noastră este să dezvoltăm cabluri şi conductori electrici care garantează siguranţa partenerilor noştri într-o comunitate sustenabilă.

Valorile noastre

Calitate

trăsătura esențială care descrie produsele şi oamenii din organizaţia noastră.

Profesionalism

în abordarea problemelor şi în relaţiile cu partenerii noştri.

Respect

prin modul în care ne raportăm la comunitate, la echipa noastră, la parteneri, dar şi la competitori.

Implicare

un atribut de care dăm dovadă prin modul în care abordăm proiectele în echipă și cu partenerii noştri.

Comunitate

ne implicăm în comunitatea şi generăm valoare .